Home De Praktijk Acupunctuur Bowen Techniek Iriscopie Hooikoorts Workshops / Lezingen Tarieven / Vergoeding Internationaal Hans Thijssen Routebeschrijving Contact English


Routebeschrijving  Praktijk Amstelveen


Praktijk voor Natuurlijke Gezondheidsbegeleiding
Populierenlaan 339
1185 SN Amstelveen

Met de auto.

Let op: de meeste navigators geven de laatste afslag verkeerd aan!! Onderstaande routebeschrijving geeft de juiste weg.

Uit de richting Uithoorn: U rijdt vanuit Uithoorn naar Amstelveen. U gaat op het kruispunt rechts de Sportlaan in. U neemt de eerste straat links. Dit is de Populierenlaan. Deze rijdt U ongeveer 100 meter in. Aan de linkerkant ziet U een flatgebouw met parkeerplaatsen. Hier gaat U links in. De praktijk bevindt zich onder de eerste flat naast de kapalon Robert Ling en de nagelstudio.

Uit de richting Utrecht via de A9: U rijdt richting Schiphol en neemt afslag Amstelveen (afrit 5). Aan het eind van de afrit links. U gaat onder de autoweg door en volgt richting Keizer Karelpark. Deze weg blijft U volgen tot U aan beide zijden van de weg winkels ziet. Net voorbij deze winkels komt U op een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag rechts de Sportlaan. Deze volgt U. De vierde straat aan de rechterzijde is de Populierenlaan. Deze rijdt u ongeveer 100 meter in. Aan de linkerzijde ziet u een flatgebouw met parkeerplaatsen. Hier gaat u links in. De praktijk bevindt zich onder de eerste flat naast de kapsalon Robert Ling en de nagelstudio.

Uit de richting Den Haag/Haarlem via de A9: U rijdt richting Amstelveen en neemt na het Q8 tankstation de afslag Amstelveen (afrit 5). Aan het eind van de afrit gaat U rechts en volgt U richting Keizer Karelpark. Deze weg volgt U tot U aan beide zijden winkels ziet. Net voorbij deze winkels komt u op een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag rechts de Sportlaan. De vierde straat aan de rechterzijde is de Populierenlaan. Deze rijdt u ongeveer 100 meter in. Aan de linkerzijde ziet u een flatgebouw met parkeerplaatsen. Hier gaat U links in. De praktijk bevindt zich onder de eerste flat naast de kapperssalon Robert Ling en de nagelstudio.

Vanuit Amsterdam via Amstelveenseweg: U rijdt richting Amstelveen, voorbij het stadshart (winkelcentrum), onder de autoweg door (A9) richting Keizer Karelpark. Deze weg volgt U tot U aan beide zijden winkels ziet. Net voorbij deze winkels komt U op een rotonde. Hier neemt u de eerste afslag rechts de Sportlaan. De vierde straat aan de rechterzijde is de Populierenlaan. Deze rijdt u ongeveer 100 meter in. Aan de linkerzijde ziet u een flatgebouw met parkeerplaatsen. Hier gaat u links in. De praktijk bevindt zich onder de eerste flat naast de kapsalon Robert Ling en de nagelstudio.

Met openbaar vervoer.

De laatste tijd is er veel verandert met de busdiensten. Er zijn verschillende bussen (o.a 171, 172, 170, 166) die op maximaal vijf minuten lopen van de praktijk stoppen. Ik raad U aan om de informatie te benaderen. Helaas kan ik U op dit moment geen correcte informatie verschaffen.